Om mig

Om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2002 med speciale i parterapi.
Jeg har i alle mine arbejdsår været optaget af arbejdet med relationer. Det handler både om familierelationer, parforholdsrelationer, relationen til os selv og relationen mellem klient og terapeut.

Min overbevisning er, at de udfordringer, vi bakser med, oftest er skabt i relation med andre, og derfor også heles bedst i en nærværende og anerkendende relation. Det er umuligt at komme igennem livet, uden at vi har skullet tilpasse os og måske undertrykke sider af os selv for at passe ind. Derfor udvikler vi overlevelsesstrategier, som fungerer ubevist og kan gøre, at vi føler os ufrie og fastlåste. Det går ud over livsglæden og vitaliteten, og kan giver symptomer som angst, nedtrykthed, energiforladthed men også sætte sig i kroppen som smerter.

Jeg har siden 2008 været privatpraktiserende psykolog i Silkeborg. I de første 16 år som en del af klinikfællesskabet Psykologcentret Silkeborg og nu som en del af sundhedshuset Eriksborg. Jeg arbejder med individuelle samtaler, parterapi, familieterapi og supervision.

Fra jeg blev uddannet og indtil 2008 var jeg ansat i familieafdelingen i henholdsvis Tjele og Viborg Kommune. Her arbejdede jeg med terapi, familiebehandling, familiestøtte, og som ressourceperson for kommunens medarbejdere med fokus på børn der vokser op i familier med et alkoholproblem.

Jeg opkvalificerer mig løbende med kurser, uddannelser og supervision.
Mit faglige udgangspunkt er psykodynamisk, og jeg er i gang med at uddanne mig i NARM. Ud over dette er jeg også uddannet i og anvender andre metoder, hvor jeg vurderer, det er relevant.